کی پاپکی پاپ

راهنمای خرید بلیت

کی پاپ

65 دقیقه



زبان/گویش: فارسی | ایران |

مستند کی‌پاپ با رویکردی کاملا متفاوت به گسترش پدیده‌ای فرهنگی نه‌چندان جدید بین جوانان و نوجوانان، اما شناخته نشده بین خانواده و مربیان تربیتی پرداخته است.

 این مستند با تمرکز بر شناخت صحیح کی‌پاپ، کی‌دراما و ریشه‌یابی هواداری آن در ایران، آمده تا نگاه متفاوتی به این پدیده‌ی فرهنگی داشته باشد.

تهیه کننده:

محمدحسین جعفریان

کارگردان:

علی کوثری

نویسنده:

علی کوثری

تصویر بردار:

ایمان سرمستی

تدوینگر:

مهرداد خاکی، سید شایان مینائی

صدا بردار:

محمد امین طالب علم، سید مهدی موسوی سرحدی

صداگذار:

دانیال استاد عبدالحمید

نظرات

محمد | ۱۴۰۴-۰۱-۰۳ ۱۵:۰۳

من هم یه جوون ده هشتادیم دقیق تر بگم متولد 82 و دانشجو اما اصلا با بی تی اس و کی پاپ آشنایی نداشتم و فکر میکردم چقدر با هم سن و سال هام (و معمولا دو سه سال کوچیکتر) که طرفدار اونا هستن دورم ، غریبم و چقدر ناآشنا بودن انگار در دو کره متفاوت زندگی میکردیم و خیلی علاقه داشتم بدونم کی پاپ و ... چی هستن. حالا که این مستند رو دیدم متوجه شدم انقدر ها هم، با هم سن و سال هام غریب نیستم چون دلیلی که باعث تمایل شون نسبت به کی پاپ شد رو کامل درک کردم و یاد خودم اوفتادم اگر من هم اون موقع با اینا آشنا میشدم شاید از طرفدارانش میشدم. دیگه بیشتر از اینا چیزی نمیگم. ممنون از عوامل سازنده این مستند و مستند های جدیدی که ساخته شده و مشکلات رو حداقل شفاف میگن همین که درک بشه نیاز های واقعی و ریشه ای تر پیدا بشه راه حل هم کم کم پیدا میشه. بازم که زیاد حرف زدم...

فاطمه زهرا | ۱۴۰۳-۱۲-۲۵ ۰۴:۰۳

"چه آن موقع که در سینما مستند را به همراه دوستانم دیدم، و چه اکنون که از والدینم خواسته‌ام به تماشای مستند بنشینند، بی‌نهایت از انتخاب این موضوع سپاسگزارم. خسته نباشید و خدا قوت می‌گویم. شما بزرگواران کاری کردید که دریچه‌ای جدید در روابط من با پدر و مادرم گشوده شود. امیدوارم بتوانم از این فرصت بهترین استفاده را ببرم و همچنین آمادگی خود را برای همکاری با بزرگوارانی که در این موضوع دغدغه دارند، اعلام می‌کنم. یا علی.

رضوان | ۱۴۰۳-۱۲-۲۲ ۰۵:۰۳

اینکه مجری معتقده دغدغه‌ی یه نوجوون ١٣ - ١۴ ساله مسائل اجتماعی و کار و پول و... نیست غیرطبیعیه! بله این عقیده برای کودکی دهه شصتیا و هفتادیا بود که درآمد خانواده‌شون کفاف زندگیشونو میداد و دخل و خرجشون باهم یکی بود نه زندگی الان و نوجوونهای الان که باید پابه‌پای مامان و باباهاشون کار کنن تا شاید بتونن یه زندگی متوسط برای خودشون بسازن و به چیزهایی که دلشون میخواد برسن.. اون نوجوون یا تینیج هم داره تو همین جامعه و با همین مشکلات اجتماعی و اقتصادی و.. زندگی می‌کنه و میجنگه پس براش مهمه!

برای ثبت نظر ابتدا وارد حساب کاربری خود شوید!